måndag 29 oktober 2007

Avdelningen för kamouflerade önskemål

Den 15.8.1995 ansåg vissa kammar d.ä. kamouflerade mannar att mannar, icke kammar, skall visa sina känslor samt i det hela bete sig maskofobiskt. M.a.o. femologiskt - eller s.a.s. femifilt. Då blir emellertid tyvärr själva parningsritualen omöjlig. Smak detta prov:



Därefter krävs troligen nedkrav av kompletta avd. delar I et II i komprimerad form, paketerad vackert. Då: begagna den äv.s.kall. länken, nedan.

http://www.mediafire.com/?c31gmm1jzdz

2 kommentarer:

Gun H sa...

Kunde man eventuellt tänka sig ett FJÄRDE kön? Ständigt talar man(nar) om det första och andra, och även till lust och leda om det tredje. Det fjärde könet alltså, kunde hämta inspiration av det fascinerande svampriket till exempel - en spor-rande tanke inte sant? Eller det kunde vara en stiliserad version av det förträffliga programmet Strömsö.

Doktorn sa...

Det avser bli problematiskt att göra kön av Strömsö, känt som i avsevärd, möjligen i dagens läge glädjande, grad inalles könlöst televisions-program.
Patienterna i Strömsö-hemmet lider av Finlandssvenska sjukan (se separat voteringsanläggning på ett ställe på avdelningen; för verifiering av egen favoritsjukdom), vid sidan om svår ostrobotnism. Sådant stimulerar knappast inhabitanterna på den avsevärda öppna vårdavdelningen, eller på andra himla kroppar, ja himla kroppar.

 
Humor bloggar